In september en oktober zendt Radio West met Studio Haagsche Bluf live uit vanuit een rijdende tram. Tjeerd Spoor ontvangt iedere vrijdag interessante gasten in de tram. Verslaggever Nicolette Krul verkent de route van buitenaf. Maar ook zullen er geregeld bekende gezichten van Omroep West meerijden, zoals verslaggevers, presentatoren, weerman Huub Mizee en de ANWB-filelezers. De tram valt op, want hij wordt helemaal bestickerd in de kleuren van West, met grote foto’s van de presentatoren van Radio West aan de ene kant en die van Tjeerd aan de andere kant.

Elke week rijdt Tjeerd met de tram een andere route door Den Haag en directe omgeving. Luisteraars en geïnteresseerden kunnen meerijden in de tram en de uitzending van dichtbij meemaken. Maar let op: er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Aanmelden kan via het mailadres tram@omroepwest.nl.

Studio Haagsche Bluf vanuit de tram is elke vrijdag in september en oktober, van 16.00-19.00 uur te beluisteren op 89.3 Radio West.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter