Wie dezer dagen denkt een lekkere pizza te gaan eten bij het van ouds bekende Il Pomodoro komt bedrogen uit. Het Italiaanse restaurant in de Herenstraat in Voorburg is dicht. De ramen zijn afgeplakt er daar achter is duidelijk een grote verbouwing gaande. Wanneer de zaak weer open gaat is nog niet bekend. Een klein stukje verder is in dezelfde straat het pand op de hoek van de Franse Kerkstraat door nijvere bouwvakkers verstopt. De daar gevestigde woning stoffering van firma Hesseling is normaal open. Maar zowel de gevel als de bovenverdieping krijgen een stevige opknapbeurt. Aan de andere kant van de straat is het pand van lijstenmaker Reflex verkocht. Eigenaar Ed Vermeulen verklaarde al eerder met pensioen te gaan. Tenslotte hangt er aan de gevel van het Hoogvliet pand een groot bord ‘Nu in de verkoop’. Maar dat blijkt een reclame uiting voor nieuwe woningen te zijn.

 

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter