Zondagmiddag 22 september zijn alle nabestaanden in Leidschendam-Voorburg van harte welkom bij de bibliotheek in Voorburg (Kon. Julianalaan 257) voor een inloopmiddag van ‘Jij Ontbreekt’. Dit nabestaandencafé is sinds het najaar van 2018 actief. Zij organiseren bijeenkomsten, inloopmiddagen en wandelingen voor iedereen die iemand verloren heeft. Of dit een partner, (groot)ouder, (klein)kind, broer/zus of beste vriend(in) is, maakt niet uit. ‘Jij Ontbreekt’ zorgt voor een warme ontvangst met een hapje en drankje. Het nabestaandencafé is open van 15.00 tot 17.00 uur. Deelname is gratis en men kan zo binnenlopen.

Deze middag gaat vooraf aan de eerste Vergankelijkheidsdag op 23 september, een initiatief van Bureau Morbidee. Zij bestaan sinds 2015 en zetten zich in om de dood, verlies en gemis beter bespreekbaar te maken. Iets waar ‘Jij Ontbreekt’ zich uiteraard helemaal in kan vinden.

De Bibliotheek aan de Vliet organiseert in het kader van Vergankelijkheidsdag twee lezingen. Op woensdagavond 2 oktober organiseert de bibliotheek samen met Theater Ludens een lezing van Else-Marie van den Eerenbeemt.  En op zondagochtend 6 oktober organiseert de bibliotheek samen met Vrijzinnig Centrum de Hoeksteen een lezing van Marinus van den Berg. Meer informatie hierover vindt u op www.bibliotheekaandevliet.nl en www.theaterludens.nl.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter