Activiteiten
Mooi Voorburg actief op Open Monumentendag

In het jaar waarin Mooi Voorburg met een maandelijks evenement haar 60-jarig bestaan viert, zorgt de stichting nu voor een nieuw monumentenbord bij Buitenplaats Middenburg. Dat gebeurt in het kader van Open Monumentendag op 14 september. In het kader van Open Monumentendag is Middenburg vanaf 10.00 uur tot 17.00 uur opengesteld. Mooi Voorburg heeft er voor gezorgd dat bij Middenburg een monumentenbordje wordt aangebracht dat om 10.30 uur door wethouder Astrid van Eekelen wordt onthuld. Frank van Blokland geeft gedurende de gehele dag lezingen van ongeveer 20 minuten over de “Historie van Middenburg”.

Gedurende de gehele dag staat de tent van Mooi Voorburg bij de dorpspomp en het wapen van Voorburg in het plaveisel (straatmozaïek hoek Herenstraat/ Van Schagenstraat). Daar kan men terecht voor informatie over evenementen, de wandel- en fietsroutes langs beelden in mooi Voorburg en de MV-jubileumpennen.

Eveneens in het kader van Monumentendag, is er onder leiding van bestuurslid Joost Heuvelink een wandeling door Zocherpark Vreugd en Rust. Verzamelen om 14.00 uur bij de Mooi Voorburg-tent bij de waterpomp in de Herenstraat.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter