Vanaf dinsdag 17 september aanstaande gaat een nieuwe reeks Beweegkriebels van start in Leidschendam-Voorburg. SenW organiseert de lessen voor peuters in samenwerking met Creasi. Er zijn dit schooljaar nieuwe tijden op vertrouwde locaties. De eerste reeks is van 17 september tot en met 14 december 2019 en de tweede van 2 maart tot en met 5 juni 2020. Beweegkriebels brengt kinderen (en hun ouders) een hoop plezier. Daarnaast is het goed om kinderen van jongs af aan te laten bewegen ter bevordering van hun grove motoriek en sociale vaardigheden.

De tijden zijn als volgt:  dinsdag 14.15 – 14.45 uur, leeftijd: 2,5 – 4 jaar, locatie: SenW, Fransstraat 16, Voorburg. Donderdag 11.00 – 11.30 uur , leeftijd: 1,5 – 2,5 jaar (ouder en kind les), locatie: SenW, Dobbelaan 4, Leidschendam.

De cursus kost € 52,50 voor twaalf lessen. Met de ooievaarspas krijgt men  50% korting. Lessen gaan van start bij minimaal 8 deelnemers. Inschrijven kan via https://www.senw-lv.nl/sport-cultuur/gezond-bewegen/beweegkriebels.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter