Het Groot Zijdepark naast Leidsenhage is opgeknapt en heringericht met een nieuwe (water)speeltuin, sporttoestellen, opgeknapte wandelpaden, nieuwe zitplekken en planten.  Om dat te vieren is er op woensdag 25 september om 14.00 uur een feestelijke opening met leuke activiteiten voor jong en oud. De Haagse Modelbotenvereniging geeft onder andere een demonstratie met bijzondere op afstand bestuurbare boten. Scouting Satoko-Kitahara heeft een mooie natuurspeurtocht uitgezet in het park. Kinderen kunnen zelf popcorn maken boven een kampvuur en vlotten bouwen en testen in de vijver. En dan is er ook de sportchallenge. Het programma begint om 14.00 uur met de opening en het startschot voor de sportchallenge door wethouder Nadine Stemerdink. Daarna is er tot 17.00 uur van alles te doen.

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter