MKB-Nederland reikt eens in de twee jaren de prijs voor de MKB-vriendelijkste gemeente uit. Ondernemers spreken zich in dit grootschalige onderzoek uit over het lokale ondernemersklimaat. Deze prijs dient als stimulans voor de gemeenten om zich meer in te spannen voor het midden- en kleinbedrijf en moet een beter ondernemersklimaat dichterbij brengen. Het onderzoek wordt gehouden onder lokale ondernemers en meet hun tevredenheid, het imago van de gemeente, communicatie en beleid en daarnaast beoordeelt het de prijs-kwaliteitsverhouding van de gemeentelijke lasten. Uit de nieuwste editie blijkt dat Leidschendam-Voorburg op de provinciale ranglijst is opgeklommen van de 35e naar de 15e plek. Op de landelijke lijst neemt onze gemeente de 121e plek in, van de totaal 344 gemeenten.  Dit geeft, volgens de gemeente, aan dat er ondanks de goede stappen die er al zijn gezet nog volop ruimte voor verbetering is.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter