,,Wilt u werken aan de gezondheid van uw leerlingen? Doe dan mee met het schoolfruitprogramma 2019-2020 van EU-schoolfruit. Tot en met 13 september kunnen basisscholen zich hiervoor inschrijven. Scholen kunnen zich inschrijven via www.euschoolfruit.nl

Welke scholen komen in aanmerking? Alle basisscholen in Nederland mogen zich inschrijven voor EU-Schoolfruit, ook scholen voor speciaal basisonderwijs (SBO). Kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang komen niet in aanmerking. Het EU-Schoolfruitprogramma 2019-2020 loopt van 11 november tot en met de week van 13 april. In totaal ontvangen de deelnemende basisscholen gedurende 21 weken 3 stuks gratis groente of fruit per leerling per week.

Doet uw school mee met EU-schoolfruit? Dan heeft uw school de inspanningsverplichting om deel te nemen aan een aantal aanvullende activiteiten. U vindt meer informatie over het programma EU-schoolfruit op www.euschoolfruit.nl  ”

(GGD Haaglanden)

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter