Nieuws
Geen onderzoek verkeersdrempels Sluiskant

B&W doen helemaal geen onderzoek naar het aanbrengen van verkeersdrempels op de Sluiskant Leidschendam om zo het langs scheuren van brommers en scooters aan banden te leggen. Dat stelt wethouder Juliette Bouw in antwoorden op vragen van GroenLinks-gemeenteraadslid Floor Kist.

Kist was gevallen over een artikel van 26 juli in een lokaal huis-aan-huisblad met als kop ‘VVD onderzoekt mogelijkheid drempels aan de Sluis’. Bij het artikel stond een foto van VVD-wethouder Astrid van Eekelen, VVD-gemeenteraadslid Arnold Brans en de eigenaar van restaurant ‘Aan de Sluis’, Ron Klein. Deze laatste klaagde over de brommers en scooters.

Volgens Bouw ging het om een privé afspraak van haar collega. ‘Het is ons niet bekend waarom Het Krantje ervoor heeft gekozen deze foto te publiceren en de benamingen zoals gekozen bij het foto onderschrift te gebruiken. Het Krantje is een zelfstandig medium dat verantwoordelijk is voor haar eigen publicaties. Het is vervelend als de publicatie van Het Krantje een verkeerde suggestie heeft gewekt’.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter