,,In vervolg op mijn eerder gestuurde en gepubliceerde bericht ‘Voorburg aan ramp ontsnapt’ en de publicatie van gisteren ‘Vuurwerk in Voorburgs Park illegaal’ het volgende: dat Voorburg aan een inferno is ontsnapt dringt blijkbaar niet tot B&W door. Een verkeerde windrichting en/of overslaande vonken hadden een inferno kunnen veroorzaken. Dit vooral na een langdurige droogte .Waarom heeft de politie niets met de meldingen gedaan? Wat heeft de afdeling Handhaving met de 6 ingediende klachten gedaan? Worden er nog sancties uitgevoerd met betrekking tot Caffero die geen evenementenvergunning heeft aangevraagd? Waarom laat B&W het antwoord in het midden waarom door de politie en/of gemeente niet is opgetreden? Dit is in strijd met de WOB (Wet Openbaarheid van Bestuur).”

(Naam inzender bij redactie bekend)

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter