Tijdens de Oldtimerdag op zondag 22 september is er een braderie in de Franse Kerkstraat te Voorburg. Deze duurt van 11.00 tot 17.00 uur. Er zal een verscheidenheid aan kramen zijn, met onder meer kleding, accessoires, woondecoratie, sieraden, parelkettingen, brocante en T-shirts laten bedrukken.

Verder komen er een buitenbar en wijnbar te staan en gaat de toko gaat heerlijke satés bakken. Voor andere andere snacks kan men bij Café het Torentje terecht. Het Café is vanaf 11.00 uur geopend. Van 13.00 tot 15.00 uur gaat Jeroen Windmeijer zijn nieuwe thriller ‘De Offers’ signeren. Jeroen staat bekend als de Dan Brown van de Lage Landen.

Verder zijn er tijdens de braderie demonstraties Capoeira door Berimbau de Ouraschool uit Den Haag. Capoeira is een populaire Braziliaanse dans-vechtsport. Het combineert souplesse,  gevecht, acrobatiek en muziek. Alles wordt omlijst met gezellige muziek.

Deelnemende Winkeliers zijn: Café het Torentje, Franse Kerkstraat 7;  Undine Lederwaren, Herenstraat 113; Only for Men, Herenstraat 177; Hands of Time, Herenstraat 108; The Ritzz, Herenstraat 88;  The Readschop, Herenstraat 132; Isla Ibiza, Herenstraat 28;  Choices, Franse Kerkstraat 11; NOI, Herenstraat 63; Toko Menteng, Franse Kerkstraat 12; Petite Rose; Crewware; Brocante; Bizar leuk, Herenstraat 147 en Wijnhuys Huygens, Herenstraat 103.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter