Morgen, zaterdag 14 september,  is het Open Monumentendag. Omdat de gemeente zowel Huize Swaensteyn in Voorburg als het Raadhuis in Leidschendam open stelt, worden mensen gezocht die daar getrouwd zijn en dat nogmaals willen ervaren. Iedereen die kan aantonen (foto) tussen 1945 en heden hier het ja-woord te hebben gegeven mag zaterdag 14 september op de foto. Een fotograaf staat ’s ochtends in Huize Swaensteyn  klaar en ’s middags in het Raadhuis in Leidschendam. Volgorde is op binnenkomst. Men krijgt een foto als aandenken mee. Kinderen en kleinkinderen, trouwjurken en hoge hoeden zijn van harte welkom.

Programma Huize Swaensteyn en Raadhuis op zaterdag 14 september

Van 10:00 tot 16:30 uur: Beiden locaties: doorlopend rondleidingen

Van 10:00 tot 13:00 uur Huize Swaensteyn: fotoshoot ‘Beleef je trouwdag opnieuw

Van 14:00 tot 16:30 uur Raadhuis Leidschendam: fotoshoot ‘Beleef je trouwdag opnieuw’;

Van  15:00 tot 16:00 uur Raadhuis Leidschendam: Bigband Straight Life van St. Caecilia
Trouwfoto’s

De trouwzalen worden tijdens Open Monumentendag mooi aangekleed. Via de website kon men foto’s insturen van hun bruiloft in het Raadhuis of Huize Swaensteyn. Hier is massaal op gereageerd, waardoor de organisatie een mooie selectie kond maken voor in beide ruimtes. (foto gemeente LV)

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter