De verhuizing is achter de rug. Alle bewoners van woonzorgcentrum Rustoord in Leidschenveen hebben 10, 11 en 12 september hun intrek genomen in Vliethof in Voorburg. Ze werden stijlvol op de rode loper ontvangen door manager Annemarie Baas-Braun, projectleider Arianne Samsom en management assistent Marjolein Wijnants.

Vol enthousiasme heeft iedereen keihard gewerkt om de verhuizing naar het woonzorgcentrum aan de Vliet zo positief en zo rustig mogelijk te laten verlopen. Bewoners konden mee met een uitje naar Museum Louwman, een dagje doorbrengen met familie of meedoen met activiteiten in woonzorgcentrum Leilinde, terwijl de verhuizers in rap tempo hun werk deden. Bij binnenkomst in Vliethof troffen bewoners hun zit-slaapkamer ingericht en klaar voor gebruik aan.

Nu breekt de periode aan van wennen en ontdekken in Vliethof. Volgende week verhuizen ook de nieuwe bewoners naar het Voorburgse woonzorgcentrum aan de Raadhuisstraat 2. Vliethof biedt een thuis aan ouderen met dementie. Kijk voor meer informatie op www.wzh.nl/vliethof

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter