Activiteiten
Cursus digitale vaardigheden bij mbo Rijnland

Voor wie wil leren hoe men een brief op de computer kan schrijven, of een foto bewerken of wat met social media mogelijk is biedt de cursus De Digitale Werkplaats uitkomst. Deze cursus is speciaal voor werkenden en werkzoekenden uit Leidschendam-Voorburg die willen leren hoe ze een computer nog beter kunnen gebruiken. Tijdens de lessen komende volgende onderwerpen aan bod: Windows, Word, Excel, PowerPoint, internet/e-mail, digiveiligheid, social media, online samenwerken en beeldbewerking. De cursus is inmiddels begonnen, maar aanmelden is nog mogelijk. Men komt op dinsdag van 09.00 tot 12. 00 uur bijeen bij mboRijnland, Fluitpolderplein 7, Leidschendam. De cursus is gratis en duurt 15 weken. Deze cursus is een initiatief van mboRijnland en de gemeente Leidschendam-Voorburg. Stuur voor meer informatie of om aan te melden een e-mail naar contractonderwijs@mborijnland.nl

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter