Nieuws
VCC krijgt steun voor sociaal-maatschappelijk sporten

Het cricketseizoen is afgesloten bij VCC. De Rabobank heeft aangegeven bij deze gelegenheid VCC  te willen ‘belonen’ voor de heldere keuzes die zijn gemaakt op het gebied van sociaal-maatschappelijk sporten. Zo staat VCC jaar en dag nadrukkelijk open voor alle etnische achtergronden en wijken in de regio Den Haag. Het resultaat is een kleurrijke vereniging met steevast een tiental verschillende nationaliteiten. Ten tweede ondersteunt VCC sinds dit jaar Muco&Friends, een organisatie die fondsen werft voor kinderen met cystic fibrosis (taaislijmziekte). In het clubhuis worden Muco-aapjes verkocht. De opbrengst hiervan gaat naar de stichting. Verder hebben VCC-jeugdspelers een wedstrijd gespeeld tegen kinderen met taaislijmziekte.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter