Nieuws
Bruggenfeest voor jubilerende Dorpsketting

Het Stompwijkse huis-aan-huisblad De Dorpsketting jubileert: in oktober komt het 2500ste nummer uit. Om dit te vieren wordt er in Stompwijk op 28 september (Burendag) een Bruggenfeest georganiseerd. Dat betekent dat er op elke brug in het dorp een feestje is van degenen die aan weerszijden van die oeververbinding wonen. Voor de bewoners van gebieden waar de bruggen schaars zijn of ontbreken komen er feesten bij de Sint Laurtentiuskerk, het Dorpshuis en mogelijk het Kulturhus. De redactie verzoekt brugeigenaren zich te melden. Dat geldt ook voor iedereen die wil bijdragen aan de feesten, bijvoorbeeld door een muzikaal optreden of een workshop te organiseren. Aanmelding via redactie@dorpsketting.nl

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter