De cabaretgroep Enge Buren gaat vanaf oktober voor de laatste keer de Nederlandse theaters in. Het is inmiddels het tiende de seizoen dat de heren in de theaters te zien zijn. Deze keer zelfs in Leidschendam én Voorburg. Enge Buren brengt muzikaal cabaret. De drie heren hebben alle grappen en grollen op een originele en uiterst creatief manier in muziek en liedjes vertaald.

Hun programma bestaat uit komisch gearrangeerde covers, persiflages van bekende pophits en zeer sprekende eigen geschreven nummers. Hilarisch en ontroerend. Verschillende soorten muziekstijlen worden gebruikt en met de 3 goede zangstemmen maken ze van elke voorstelling een uiterst gevarieerde en vermakelijke show. Een feest der herkenning. Met een aanstekelijk enthousiasme en overduidelijk speelplezier bespelen Enge Buren met een karrenvracht aan muziekinstrumenten, het publiek.

Uit het immense repertoire van dit unieke trio wordt een geheel nieuw programma samengesteld. Meer dan 25 jaar hilarische, maffe, gekke, absurdistische, gevoelige, kritische liedjes en acts levert een schat aan materiaal op om uit te putten. De grootste hits ‘mogen’ worden meegezongen, maar ook kleine subtiele liedjes komen aan bod. De een origineel, de ander opgepoetst en aan deze tijd aangepast en ook nieuw werk zal niet worden geschuwd!

De show wordt opgeleukt met beelden en anekdotes uit het rijke verleden van de drie heren. Het publiek wordt interactief betrokken en mag mede de set bepalen. Tevens belichten de heren het thema afscheid op verschillende muzikale manieren, maar bovenal op hun eigen ‘Enge Buren’ wijze. Te zien op 10 oktober om 20.30 uur in het  Veur Theater en volgend jaar op 17 april in Theater Ludens. (foto Studio Loerijzer)

 

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter