Nieuws
Midvliet FM live bij Vlietdagen

Midvliet FM  is live aanwezig bij de Vlietdagen. Op vrijdag 20, zaterdag 21 en zondag 22 september worden in Leidschendam-Voorburg voor de veertiende maal de Vlietdagen gehouden. Voor iedereen die dol is op water, oude en nieuwe boten, muziek, lekker eten en gezelligheid is dit unieke waterevenement niet te missen. Midvliet FM zendt op zaterdag 21 september vanaf 10:00 uur live uit vanaf het terras van Fratelli aan de Sluiskant in Leidschendam. Op het terras komt de Midvliet locatietent te staan van waaruit de hele dag een speciale radio-uitzending wordt gemaakt. De hele dag lekkere vrolijke (festival)muziek regelmatig afgewisseld met interviews met  bezoekers, standhouders en andere deelnemers zowel vanuit de locatietent als ook daarbuiten. De reguliere uitzendingen vanaf 10:00 uur (WeekendKompas en de Vinylclub) komen die zaterdag te vervallen.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter