Nieuws
Voetbalweekeinde: RKAVV onderuit

Zondag hoofdklasser RKAVV verspeelde uit bij Leonidas een 0 – 2 voorsprong (2e Mike van Toor, 3e Hayden Bergen) om uiteindelijk met 4 – 2 ten onder te gaan. In de beker waren er wisselende resultaten.

Valken’68 – Forum Sport 3 – 3

De eerste helft domineerde het wat makkelijker voetballende Forum Sport. Een roterend ingespeeld middenveld wist makkelijk de Forum Sport aanvallers van ballen te voorzien. Gek genoeg kreeg Valken’68 linksbuiten Samet Arikan, de hele middag een plaag voor de linksback van Forum Sport, de eerste kans om de score te openen in de 13e minuut.

In de 14e minuut was het Marc Langeveld die na wederom een actie van Samet de bal bij de tweede paal binnen kon tikken (1-0). Forum Sport zette deze achterstand voor rust nog om in een verdiende 1-2 ruststand via een intikker bij de eerste paal door Luuk Goedbloed en een prachtig afstandsschot van Jeroen Reinking dat stijf in de kruising van het doel van Valken’68-keeper Ruben van der Does verdween.

Na rust keerde het wedstrijdbeeld. Valken kwam wat beter in de wedstrijd en kreeg meer kansen. Er was wat discussie over wel of geen penalty nadat Jaco van der Bent in de 63eminuut hard onderuit ging of werd gehaald in de zestien van Forum Sport.

Storend werk van Sammy Zandbergen zorgde er in de 72eminuut dat keeper Justin van Look (Forum Sport) de bal niet kon klemmen en Chris Guijt in de rebound de 2-2 kon binnen schieten. Valken leek op weg naar een voorsprong maar keek na een onnodig foutje achterin in de 85eminuut tegen een 2-3 achterstand aan. Jeroen Reinking stelde Edoardo Saurwalt in staat te scoren.

Een afgeslagen voorzet van Marc Langeveld gaf Valken-invaller Stephan de Mooij echter in de 88ste minuut de kans om snoeihard laag in de korte hoek de 3 – 3 binnen te schieten. Ondanks het gelijke spel bekert Forum Sport wel verder

Overige uitslagen:

VV Wilhelmus – SV Nootdorp 0 – 2 (Wilhelmus uitgebekerd)

SEV – Sporting Leiden 0 – 5 (SEV uitgebekerd)

Stompwijk’92 – RKAVV2 3 – 4 (beiden bekeren verder)

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter