Nieuws
Broodje Bral wordt Lunchshow

‘Broodje West’ heeft een nieuwe naam: ‘De Lunchshow’. Justin Verkijk nam na de verhuizing van ‘Broodje Bral’ – naar de zaterdag – dit dagelijkse programma van 12.00-14.00 uur over van Sjaak Bral en het klonk nog een beetje zoals Sjaak het deed. Maar vanaf deze week gaat Justin het programma naar zichzelf toetrekken en wordt het echt de show van Justin.

‘De Lunchshow’ is de krokantste lunchshow van de regio, met fris nieuws, gesprekken die naar meer smaken, fijne muziek en een hoop lol als beleg. Ook zijn er vaste items, zoals ‘De Foutmijn’, waarin Justin Nederlandstalige muziek laat horen van zangers die bij het grote publiek nog niet heel bekend zijn. Ook zal hij elke vrijdag een Rake Vraag behandelen, of juist de hulp van de luisteraar inschakelen voor de beantwoording daarvan.

De luisteraar blijft centraal staan in ‘De Lunchshow’ en die zal dan ook veelvuldig te horen zijn met persoonlijke en bijzondere verhalen, óf juist verhalen die nergens over gaan, want ook die kunnen hilarisch zijn. De Lunchshow is  elke werkdag van 12.00-14.00 uur te beluisteren op 89.3 Radio West, web en app.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter