Het terrein van voetbalvereniging Forum Sport in Voorburg heeft een ander aanzien gekregen. Tussen het kleedkamergebouw en het hoofdveld zijn een tweetal portocabins neergezet. Die gaan dienen als toiletten, opslag, uitgifteruimte voor het terras en teambesprekingen.

De buitenkant zal dezelfde aankleding krijgen als de ruimte van kinderopvang ZieZoo op het terrein: houten planken. Overdag gaat MBO Rijnland de portocabins benutten als klaslokalen voor opleidingen die verzorgd worden door docenten die maar part-time werkzaam zijn.

De portocabins blijven voor maximaal vijf jaar staan. Forum Sport maakt ondertussen plannen voor een nieuw clubgebouw dat ook door anderen gebruikt moet kunnen worden. Als dat er staat kunnen de portocabins weer weg.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter