Nieuws
Parkeerplan Venestraat op de tocht

De gemeente houdt er rekening mee dat een haalbaarheidsonderzoek naar de aanleg van een parkeerterrein achter de Venestraat in Leidschendam, inclusief de bouw van twaalf appartementen en de renovatie van Leidsekade 6 tot en met 10, negatief uitvalt. Dat blijkt uit een bericht van B&W aan de gemeenteraad. Het parkeerterrein zou goed zijn voor 70 wagens.

Indien het haalbaarheidsonderzoek negatief uitvalt komt een minnelijk bod van de gemeente aan de eigenaar van de grond, de familie Engels, weer op tafel. Blijft de familie dat afwijzen dan volgt mogelijk een langdurige onteigeningsprocedure. Is het haalbaarheidsonderzoek positief dan kan er eind dit jaar een bouwplan liggen. Overigens is de ontsluiting van het parkeerterrein via De Tol, financieel nog niet gedekt.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter