Op woensdag 2 oktober houdt familietherapeute Else-Marie van den Eerenbeemt in Theater Ludens, Feithplein Voorburg, een lezing over emoties bij erfenissen. Aanvang 20.00 uur. In de lezing schetst Else-Marie aan de hand van talloze voorbeelden de gevolgen van het verdelen van de erfenis voor de familieverhoudingen. U krijgt zo een helder inzicht in wat er in een emotionele periode van het verdelen van de erfenis allemaal bij komt kijken. Verloopt de verdeling in harmonie of wordt het ruzie. Wordt er om de lieve vrede veel geaccepteerd, wat is de rol van de schoonfamilie, wat zijn de gevolgen van onterving en hoe kan een executeur het beste te werk gaan. Na de pauze is er ruimte voor uw vragen. Kaarten koopt u aan de kassa of op de website van Theater Ludens.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter