Nieuws
VVD waarschuwt voor ingrepen

De coalitie van VVD, CDA, PvdA en ChristenUnie-SGP zal niet alles kunnen realiseren van wat men gepland had. Dat stelt VVD-fractieleider in de gemeenteraad, Louise Kortman, in een bericht aan de VVD achterban. ,,De komende periode zal, hoe vervelend ook, voor een belangrijk deel in het teken staan van de financiële uitdaging die onze gemeente heeft. Door onder andere grote tekorten in de jeugdzorg kunnen we niet alles realiseren wat we zouden willen en worden we gedwongen keuzes te maken. Die zijn niet altijd makkelijk, maar wel noodzakelijk. Maar de VVD is er de partij niet naar om bij de pakken neer te zitten. Het huishoudboekje zo snel mogelijk weer op orde, daar gaan we voor.’’ Bij de Algemene Beschouwingen voor de zomervakantie in de gemeenteraad repte Kortman nog met geen woord over het schrappen van plannen.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter