Voor Burendag, zaterdag 28 september, hebben de samenwerkende buurtorganisaties in Bovenveen een gevarieerd programma samengesteld. Op vier verschillende locaties worden tal van activiteiten georganiseerd. De verschillende locaties zijn met elkaar verbonden via een Paardentram en een buurtwandeling (met routebeschrijving en vragenlijst).

In en rond de Koningkerk:

Vanaf 11.00 uur kunt u genieten van koffie/thee/fris met versnapering en muziek. Er is een ‘snuffelmarkt’ en om 12.30 uur wordt een gratis lunch aangeboden. In de kerk kunt u genieten van een expositie en demonstraties van rolstoeldansen. Voor de kinderen is er een afzonderlijk programma met een luchtkussen, een wedstrijd stoepkrijttekenen en om 14.00 uur poppenkast. Het volledige programma staat op de website (www.koningkerkvoorburg.nl).

De Groene Loper en trefpunt Middin:

In de Groene Loper (Van Royenstraat) zet Woej haar beste beentje voor met kids’ bingo, knutselen en schminken. U kunt meeschilderen aan een buurtschilderij, genieten van de hapjes van de kookclub en kijken naar een expositie van de boetseerclub. Trefpunt Middin (Br. Ingenhoeslaan) heeft heerlijke high tea hapjes, spelletjes, de prinses met de grabbeljurk en om 14.00 uur een bellendisco.

Tuindersvereniging Nicolaas Beets:

De tuindersvereniging organiseert rondleidingen, een speurtocht voor kinderen en de imker vertelt graag wat over de bijenkosten. Verschillende natuurproducten zoals honing en jam zijn er te koop.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter