Activiteiten
Regenboog-filmavond

Woensdag 9 oktober is de tweede avond in Theater Ludens in Voorburg waar u kunt genieten van een film rondom een lhbti-thema. De film van deze avond is uitgekozen door Boris Dittrich. Hij koos de film ‘Call me by your name’. Deze serie avonden is het resultaat van de lokale subsidietafel ‘Ruimte voor verschillen’ en is door de Bibliotheek aan de Vliet ingevuld.

Voorafgaand aan de film interviewt Roeland Drost de gast van deze avond. Uw inbreng in dit interview is welkom, stel uw vragen en deel uw mening of ervaringen rondom het thema van de avond. Aansluitend wordt de film vertoond. Na afloop kunt u verder in gesprek over de film in de foyer van het theater.

Boris Dittrich is mensenrechtenactivist, schrijver en politicus. Vanaf juni 2019 is hij lid van de Eerste Kamer der Staten-Generaal voor D66. Van 2007 tot 2018 werkt hij als Directeur pleitbezorging (Advocacy Director) Seksuele Minderheden voor Human Rights Watch. Hij was lid van de Tweede Kamer der Staten-Generaal voor D66 van 1994 tot 2006, waar hij in de periode 2003-2006 ook fractievoorzitter en partijleider was.

De avond begint om 19.00 uur en duurt tot ongeveer 22.00 uur. Kaarten koopt u bij Theater Ludens: www.theaterludens.nl of aan de kassa van het theater, Feithplein Voorburg.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter