Daniëlle Wijkstra komt vandaag om 12:30 uur in Kakafonie bij Midvliet FM haar debuutsingle ‘Alles wat ik wil’ laten horen. Daniëlle is in juni 2019 geslaagd voor haar havo diploma. Ze vond het toen dan ook tijd voor een nieuwe stap en is in contact gekomen met producer/tekstschrijver Martin Sterken.  ‘Alles wat ik wil’ is haar debuutsingle, maar het is lang geleden begonnen hoor, want al van jongs af aan staat het leven van Daniëlle Wijkstra in teken van muziek. Haar droom was om op het podium te staan. Ze deed vanaf haar 7e jaarlijks mee aan playbackshows in de buurt. Van zingen op het podium was nog geen sprake, maar toen Daniëlle Wijkstra een nummer zong op haar 14e verjaardag, wist ze dat ze hiermee verder wilde en is zanglessen gaan volgen.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter