Nieuws
LHBTI; veilig op reis

Twee informatiebijeenkomsten in de bibliotheek in Voorburg over veilig reizen in het buitenland voor lhbti. Donderdag 10 oktober is de voertaal van de avond Nederlands. Op vrijdag 11 oktober is de presentatie in het Engels.

Wat weet u van de positie van lhbti in het buitenland? En in hoeverre neemt u die informatie mee in uw vakantiekeuze? Laura Kooke, voorlichter van het COC en ‘ervaringsdeskundige’ vertelt over haar eigen reiservaringen en geeft informatie over de positie van lhbti in verschillende landen.

Deze avonden zijn mogelijk gemaakt met subsidie van de gemeente. De Bibliotheek aan de Vliet nam het initiatief na bijeenkomsten van de Subsidietafel Ruimte voor Verschillen. Op donderdag 10 oktober wordt er om 20.00 gestart in de bibliotheek Voorburg. Toegang gratis. Op vrijdag de elfde is de aftrap op hetzelfde uur, dezelfde locatie. (illustratie: reisomdewereld.nl)

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter