Geholpen door het fraaie weer is de laatste van de Vlietdagen meteen de drukst bezochte geworden. Voor het zover was moest de politie zaterdagavond in Voorburg hardhandig ingrijpen om een grote groep jongeren uiteen te drijven. De meeste mensen hadden daar de dag erop geen weet van. Zowel in Leidschendam als in Voorburg hadden vele duizenden mensen de gang naar de oude dorpskernen gemaakt. Er waren demonstraties, markten, een braderie, een oldtimershow, het stadsontbijt en de Kids Heroes Fun Cruise. Eigenlijk allemaal zaken die ook in eerdere jaargangen op de agenda stonden. Het mocht de pret niet drukken. De Vlietdagen mogen zeker zondag meer dan geslaagd worden genoemd. Mede met dank aan die laatste zomerse dag…(foto’s Ot Douwes en Ap de Heus)

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter