Toen na 70 minuten spelen de kruitdampen wegtrokken stond er een 5-5 uitslag op het scorebord bij Heren 1 Cartouche tegen Were Di. Beide ploegen scoorden er lustig op los, met een puntendeling tot gevolg. De bezoekers uit Tilburg stonden de hele wedstrijd op voorsprong, maar slikten in de slotfase nog 2 doelpunten. Een collectief falen van de thuisploeg zorgde ervoor dat Were Di in het eerste kwart uit kon lopen naar een 0-2 voorsprong. Cartouche deed via Stijn van Eijk wat terug, maar zag de marge al snel weer 2 worden. Were Di profiteerde optimaal van slecht verdedigend werk en strafte iedere fout genadeloos af. Een teleurstellend resultaat voor de Voorburgers die het komend weekeinde  in de derby opnemen tegen HDM.