De eerstvolgende CreActief Sport en Cultuurdag wordt gehouden op 3 oktober in sportcentrum Westvliet. Houdt u van sporten of bewegen? Wilt u creatief bezig zijn? Of wilt u gewoon gezellig samen in beweging zijn? Ga dan meedoen met deze gezellige ochtenden vol culturele en sportieve activiteiten. Deze dag is onderdeel van verschillende edities die CreActief Sport en Cultuur 55+ te bieden heeft. Tijdens deze dagen kunnen er verschillende sporten uitgeprobeerd worden en/of er kan meegedaan worden aan een culturele workshop. Het aanbod wisselt per ochtend. Iedere editie kan er gekozen worden om deel te nemen aan twee activiteiten per dag. De inloop is vanaf 08.45 uur en de activiteiten zijn van 09.00 tot 12.00 uur aan de Westvlietweg 55, Den Haag. Aanmelden kan door een mail te sturen naar: creactiefsenioren@senw-lv.nl Vermeld daarbij uw naam, telefoonnummer en leeftijd.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter