Nieuws
Mislukt fietskruispunt

Er gebeurt vooralsnog niets aan het kruispunt Populierendreef – Hofzichtlaan – Appelgaarde in Voorburg. Het was de bedoeling het kruispunt opnieuw in te richten, vooral ten behoeve van fietsers die de velostrada Appelgaarde – Populierendreef gebruiken. Zij zouden vrijliggende paden krijgen. Een ingehuurd adviesbureau heeft echter tekeningen ingeleverd die niet deugden. Ter plekke was onvoldoende ruimte om het nieuwe kruispunt aan te leggen. Er moet nu een nieuw ontwerp komen. De werken vallen echter duurder uit dan geraamd. De Metropoolregio Rotterdam Den Haag (MRDH), provincie en gemeente zoeken nu samen naar geld. Komen zij er niet uit dan blijft de kruising zoals die nu is, aldus B&W in een bericht aan de gemeenteraad.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter