Nieuws
 Ring Pass Delft – Cartouche

De Cartouche dames mochten op visite bij Ring Pass Delft.  Men begon de wedstrijd voorspoedig. Na 15 minuten spelen stonden de gasten al 0-2 voor, met doelpunten van Maaike Koot en Maureen van de Bree. Erg zuinig waren de Groenhemden niet op deze voorsprong, gezien Ring Pass voor rust alweer op gelijke hoogte wist te komen. 2-2.

In de tweede helft wist Cartouche zich niet te herpakken en speelde een slordige wedstrijd. De corner moest soelaas bieden deze wedstrijd, nu er weinig veldkansen werden gecreëerd. Het was Eleanor Vettewinkel die gasten via een strafcorner opnieuw naar een voorsprong schoot, 2-3. De formatie van Jaïr Levie leek echter niet geleerd te hebben van de fout in de eerste helft want moest binnen de laatste 10 minuten van de wedstrijd nog twee tegentreffers incasseren. Eindstand: 4-3.