Aanstaande zondag, 29 september,  geeft de Voorburgse band The Raspers een concert bij het Witte Paard aan de Gildeweg 2 in Nootdorp, Lazy Sunday Live: ‘Een event met goede live muziek waar ook lekker op gedanst kan worden’.Het optreden begint om 16.00 uur, de entree is € 5,00. Naast de live band, wordt er afgewisseld met de DJ om de hele tijd een entertainment aanbod te creëren. Het event eindigt om 21:00 uur

The Raspers staan al geruime tijd aan de top in het ‘cover-circuit’ en zijn bij velen reeds bekend als ‘Hardest Working Band’ van Voorburg, Den Haag en omgeving. Het ijzersterke gevoel voor entertainment, de haast vanzelfsprekende professionaliteit en tomeloze energie van deze vier rasmuzikanten maken van elk feest een ‘happening’ waarover iedereen nog lang zal napraten. De band weet als geen ander sixties & seventies-rock, moderne pop en de nodige funk-, soul- en dance-classics samen te voegen in één dampende muzikale ‘melting-pot’. Gitaar, bas, drums, vier zangstemmen en een saxofonist (Mr. Showbizz!) die ook nog eens keyboard, percussie en gitaar speelt, maakt The Raspers tot een compacte formatie met een groots geluid.

 

 

 

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter