In november brengt Toneelgroep De Gezellen in Het Veur Theater de komedie ‘Momenten van geluk’ van de auteur Alan Ayckbourn, onder regie van Louis Meijer. De speeldata zijn 1-2-8-9-15-16 november om 20:15 uur (kassa geopend vanaf 19:30 uur, theaterzaal open om 20:00 uur) en op 3-10 en 17 november om 14:15 uur (kassa geopend vanaf 13:30 uur, theaterzaal open om 14:00 uur). Kaarten kosten € 13,00 (inclusief pauzedrankje) en kunnen via internet worden besteld op www.degezellen.nl

In een ‘echte Ayckbourn’ wordt het ogenschijnlijk harmonieuze bestaan doorgelicht en komen we er achter dat veel schone schijn is. In ‘Momenten van geluk’ komt een gelukkig gezin, echtpaar Schaafsma met hun kinderen en partners, bij elkaar in een restaurant om er de verjaardag van de moeder te vieren. We maken niet alleen kennis met het heden, maar de schrijver verplaatst de handeling op een vernuftige en hilarische manier naar verleden en toekomst. Terwijl het verhaal van de familie Schaafsma zich langzamerhand ontvouwt, wordt het steeds meer duidelijk dat het leven geen rozengeur en maneschijn is, maar dat er geleefd moet worden voor de momenten van geluk. Wim Groeneweg, Mandy de Bruijn, Wesley Helder, Nicole van den Bergen, Barbara Proost, Lotte Segeth en Lowie Bolleboom vormen de cast. (foto Bright Fotografie)

 

 

 

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter