Activiteiten
Stiltewandelingen in Voorburg

Vrijdag 11 oktober is er weer een stiltewandeling vanuit de bibliotheek in Voorburg. De ochtend duurt van 10.30 uur tot 13.00 uur. Voor deze wandeling zijn nog enkele plaatsen vrij. Komt 11 oktober u niet uit? Vrijdag 8 november en vrijdag 13 december zijn er weer stiltewandelingen vanuit de bibliotheek in Voorburg.

Wilt u graag kennismaken met mindfulness, maar is stilzitten niets voor u? Dan is een stiltewandeling iets om te proberen! Wandelen werkt ontspannend en stressverlagend. Gecombineerd met stilte en mindfulness is dat effect nog groter. Pauline Memelink van Dreamel Moving & Mind neemt u in Voorburg mee op stiltewandeling. Voorafgaand aan de wandeling maakt u eerst kennis met Mindful Bewegen en met Mindfulnessmeditatie. U leert oefeningen die de geest kalmeren en de zintuigen openzetten. Daarna maken we in stilte een wandeling in de omgeving.

Meer informatie vindt u op www.bibliotheekaandevliet.nl/stiltewandeling Koop uw kaartje via de website of aan de balie in de bibliotheek.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter