Nieuws
Voetbalweekeinde vooraf

Als het weer het toelaat, een ‘volle bak’ dit weekeinde voor de lokale voetbalclubs.

Zaterdag eersteklasser Forum Sport reist na de 4-2 zege op SHO vol vertrouwen naar de SV Honselersdijk. De thuisploeg startte de competitie met een nederlaag van 1-0 bij promovendus Voorschoten’97. Vorig seizoen werd het in Honselersdijk 1-1. Destijds eindigde Honselersdijk de competitie als vierde, Forum Sport als vijfde. Aftrap 14.30 uur.

Zaterdag vierdeklasser SEV moet naar de FC Zoetermeer. Vorig seizoen kreeg men daar met 3-2 klop. Dit seizoen begon de Fc Zoetermeer met een dikke 3-0 nederlaag tegen Vredenburg. SEV daarentegen won de seizoensopening met 2-1 tegen Graaf Willem II VAC. Het duel start om 14.30 uur.

Op zondag gaat RKAVV in de hoofdklasse al de vijfde competitieronde spelen, uit bij Alphense Boys. RKAVV staat na de zege vorig weekeinde (4-2 thuis tegen VOC) twaalfde met vier uit vier. Alphense Boys, dat vorig weekeinde niet speelde, staat dertiende met 3 uit 3. Vorig seizoen won de thuisploeg met 2-1 van de bezoekers uit Leidschendam. De bal gaat om 14.00 uur rollen.

De VV Wilhelmus komt deze competitie voor het eerst in actie in de tweede klasse. De ouverture vorig weekeinde thuis tegen HMSH ging op last van de KNVB niet door. De Voorburgers reizen naar Concordia in Delft. Die ploeg kreeg vorig weekeinde dik op de broek van HVV (4-0). Er wordt om 14.30 begonnen.

Zondag derdeklasser Stompwijk’92 bekampt vanaf 14.00 uur op eigen terrein Taurus uit Delft. De Stompwijkers moeten trachten de mislukte seizoensopening tegen WIK (2-1 verlies) weg te poetsen. Taurus komt met een winstpartij tegen HWD (2-1) in de rugzak naar Stompwijk.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter