Vanaf nu kunnen leden van de Rabobank een stem uitbrengen op verenigingen uit Leidschendam – Voorburg. Met deze actie beoogt Rabobank de lokale leefomgeving te versterken door een deel van de winst uit te keren aan verenigingen en stichtingen. Leden van de bank bepalen de hoogte van de sponsorbijdrage per club. Zij mogen hun stemmen verdelen over de verenigingen en stichtingen die zij een warm hart toedragen.

Mireille van der Heiden, vrijwilliger: ,,Scouting Satoko Kitahara doet in samenwerking met de handbalvereniging EHC en tafeltennisvereniging VVV, mee aan de Rabo ClubKasCampagne. De laatste keer  ontvingen we een mooie cheque. De scouting spaart voor nieuwe tafels en banken voor de scouts en een tarp (schaduwdoek) voor de welpen, EHC en VVV sparen voor materialen.”

Rabobank Regio Den Haag heeft € 80.000 van de winst gereserveerd om te verdelen over de deelnemende clubs. Niet de bank bepaalt welke club welk bedrag krijgt, maar haar leden. Klanten die lid zijn van Rabobank Regio Den Haag krijgen vijf stemmen. U kunt maximaal twee stemmen per club uitbrengen in de stemperiode die duurt tot en met 11 oktober. Het aantal stemmen dat een club werft bepaalt de hoogte van het sponsorbedrag. De bedragen worden op 14 oktober bekend gemaakt. Meer informatie over deze actie is te vinden op www.rabobank.nl/denhaag en op www.rabobank.nl/clubsupport

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter