Een feestelijke aftrap bij de eerste ‘BBQ buurtfeest’ sinds 45 jaar in de Voorburgse wijk Populierendreef, tijdens Burendag. De afgelopen tijd heeft de wijk een groot aantal wisselingen in buurtgenoten gekend, geen beter moment om tijdens een feestelijke dag onder het genot van een hapje en drankje nader kennis te maken. Vier gedreven ‘desperate housewives’ trokken de stoute schoenen aan om met hulp van het Oranjefonds, Douwe Egberts en Stichting Vlietwensen een vol programma voor de buurt in elkaar te zetten.

De hele dag stond in teken van diverse kinderactiviteiten, het timmeren van de ‘Populieren buurtbank’, de onthulling van een nieuw verkeersbord ‘spelende kinderen’ met afsluitend een barbecue en buurtdisco. De lokale sponsor Bakker van Maanen (filiaal Leidsenhage) zorgde voor borrelhapjes en garage Voorburgse Auto Service in samenwerking met SignPlantation Scheveningen verraste de kinderen in de buurt met een duo skelter voorzien van racestickers en logo. Hopelijk een begin van een mooie traditie met diverse partners in onze buurt en ook ter inspiratie voor andere wijken, want wie wil er niet zo’n gezellige buurt waar je altijd beroep kunt doen op elkaar?

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter