De show- & marchingband van muziekvereniging Forum Hadriani uit Voorburg  houdt donderdag 17 oktober een open repetitie. Op deze avond kan men zelf ervaren hoe het er bij de show- & marchingband aan toe gaat tijdens de repetities. U kunt gewoon kijken en luisteren, maar uiteraard is men uitgenodigd om zelf mee te repeteren op deze avond. Mocht u zelf een blaasinstrument bespelen, of bent u van huis uit meer thuis op het slagwerk (onder andere snaredrum) dan hopen de musici u op deze avond te mogen verwelkomen.De repetitie vindt plaats in het clubgebouw van Muziekvereniging Forum Hadriani aan het Oosteinde, nummer 16 in Voorburg. Vanaf 19:30 staat de koffie voor u klaar. De open repetitie begint om 20.00 uur. Mocht u mee willen spelen, dan kunt u zich opgeven via info@forumhadriani.nl

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter