In café Het Torentje aan de Franse Kerkstraat 7 in Voorburg zijn er elke tweede zondag van de maand live optredens. Deze beginnen zondag 13 oktober met de Chicago blues van Little Boogie Boy. Little Boogie Boy (Hein Meijer) is driemaal genomineerd voor de Dutch Blues Awards, in de categorieën beste gitarist en beste vocalist. Hij deelde het podium met artiesten als Magic Slim, T-Model Ford en Sam Carr, begeleidde met de band onder andere John Primer, Nick Holt, Mojo Buford, Tail Dragger, Harmonica Shah, R.J. Mischo, Wallace Coleman en de gitarist was als eerste Nederlander te zien op het befaamde King Biscuit Festival in Helena, Arkansas. De vele concerten van de Little Boogie Boy Bluesband in binnen- en buitenland zeggen genoeg. Hein Meijer-gitaar, Jan de Boer-basgitaar en Bert Fonderie-drums. Aanvang 15.30 uur. Toegang gratis.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter