Nieuws
Cartouche heren wachten nog op eerste zege
De derby tussen HDM en Cartouche heren 1 bleef onbeslist. Een duel waar alles in zat eindigde na 70 minuten spelen namelijk in 3-3 en daar mochten met name de bezoekers tevreden mee zijn. Zij maakten 10 seconden voor tijd namelijk de gelijkmaker.
HDM schoot uit de startblokken en maakte binnen de minuut al de 1-0 na een snelle omschakeling op het middenveld. Cartouche meldde zich daaropvolgend nadrukkelijk in de vijandige cirkel en dwong daarmee een strafcorner af. Daar hebben de groenhemden Timmo Kranstauber voor en hij zette nog in het eerste kwart de 1-1 op het scorebord. Het spel ging over en weer en dat was op het scorebord terug te zien. Na 17 minuten spelen nam HDM namelijk weer de leiding. Ditmaal door een bizarre tip in. Vanuit een onmogelijke hoek zag keeper Chris Combe de bal over zich heen en in het doel gaan: 2-1. HDM, wat in die fase het betere van het spel had, breidde z’n voorsprong uit naar 3-1. En dat leek
voldoende genoeg voor de overwinning.
Ware het niet dat de bezoekers zich in de tweede helft knap terug vochten. Eerst was het Boris Stomps die de aansluitingstreffer binnen pushte uit een strafcorner en in de laatste seconde van de wedstrijd maakte Bas Oostendorp gelijk en eindigde het duel in 3-3.
Met 3 punten uit evenzoveel wedstrijden is de ploeg van Pieter Pieterse stroef begonnen aan de competitie en wacht het nog op z’n eerste overwinning.

Cartouche dames 1 – Xenios

De dames van Cartouche wisten de afgelopen twee wedstrijden nog niet de volle punten te pakken en ook nu maakte de ploeg van Jaïr Levie het erg spannend. De Groenhemden traden aan tegen de promovendus in de Overgangsklasse, Xenios en wisten niet te overtuigen. Het veldspel was slordig en er werden weinig corners gehaald. Het bleef tot en met het einde van de wedstrijd dan ook spannend wie er met de punten vandoor zou gaan, of dat de punten opnieuw zouden worden gedeeld dit weekend. Het was uiteindelijk Coosje van Wijck die in het voordeel van de thuisploeg besliste. Vrij op kopcirkel haalde ze uit en bezorgde de dames uit Voorburg daarmee hun eerste 3 punten van het seizoen.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter