Deze maand begint de kaartverkoop voor de derde Hollandse Borrel in Leidschendam. Die wordt op Valentijnsdag, 14 februari 2020, gehouden in de sporthal aan de Kastelenring. Op het programma staan optredens van Samantha Steenwijk en Wolter Kroes. Op verzoek keert Mike Peterson weer terug in de line-up om samen met Partyband Captain Midnight XL weer een knal set te verzorgen. Captain Midnight XL zal ook Wolter Kroes live begeleiden. Geen tapeshow dus, maar een volwaardige concert-setting. Van 12 tot en met 20 oktober is de kaartverkoop exclusief in de RKAVV-kantine voor RKAVV-leden. Vanaf 21 oktober begint de openbare kaartverkoop via o.a. www.hollandseborrel.nl en via nog nader bekend te maken voorverkoopadressen. Een kaartje kost 20 euro.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter