De Voorburgse Nana Owusu is finalist bij de verkiezing van Miss Teen Universe NL. Zelf vertelt de daarover: ,,Ik ben 17 jaar en ik kom uit Voorburg. in juli  werd ik via instagram gescout voor Miss Teen Nederland, toen heb ik me ingeschreven. Daarna werd ik gebeld of ik naar de casting wilde komen. Bij de casting werd ik uitgekozen. Nu mag ik op 1 december aanstaande in Rijswijk in de finale staan. Als ik win mag ik Nederland vertegenwoordigen in Panama in januari.”

,,Ik zit in 4 VWO op Johan de Witt scholengroep. Na de VWO wil ik iets gaan doen met rechten, omdat ik vind dat ik een hele sterkte eigen mening heb en ik vind dat er meer aandacht besteed moet worden aan pesten en hoe we mensen kan helpen on confident te zijn.”

,,Veel mensen denken dat een miss verkiezing alleen maar om uiterlijk draait en als ik eerlijk ben dacht ik dat aan het begin ook een beetje. Maar uit deze ervaring blijkt dat dat helemaal niet zo is. Tijdens deze traject mocht we naar Miss Amsterdam photoshoot maken en ook catwalkles krijgen.”

,,De sfeer tussen de meiden is super gezellig en er hangt totaal geen spanning wat ik super fijn vind, want je hoort wel eens van die verhalen dat meiden met miss verkiezingen wel eens gemeen kunnen doen Ik kijk heel erg uit naar de finale, natuurlijk ben ik ook wel een beetje zenuwachtig maar dat hoort erbij. Er kan ook nog op mij gestemd worden door mijn foto te liken op instagram en facebook op teenuniverse.nl

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter