Nieuws
Bekijk bouwtekeningen digitaal bij de gemeente

Het bouwarchief van Leidschendam-Voorburg is per heden digitaal in te zien. Bouwtekeningen, constructieberekeningen en sonderingsrapporten uit de periode 1889 tot en met 2012 zijn 24/7 online beschikbaar en op te vragen. De originele papieren dossiers uit het bouwarchief blijven ook in te zien in het gemeentehuis. Op bepaalde delen van het bouwarchief kunnen persoonsgegevens staan. Vanwege de privacy zijn die dossiers niet online te bekijken. Dat gaat om dossiers als vergunningaanvragen, -adviezen en -verleningen. Heeft u vragen of opmerkingen over het (online) bouwarchief? Het Klantcontactcentrum helpt u graag verder via www.lv.nl/contact of via telefoonnummer 14 070.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter