Nieuws
Politie zoekt vrijwilligers

‘Heb je hart voor de maatschappij en wil je ook in je vrije tijd bijdragen aan een veiliger samenleving? Dan kunnen wij jouw hulp prima gebruiken: als vrijwilliger bij de politie’. De politie-eenheid Den Haag zoekt vrijwilligers voor verschillende ondersteunende taken. Zo zijn er vrijwilligers nodig als gastheer of -vrouw op een politiebureau, voor preventieadvies en voor vervoer van politiemensen die zelf niet mobiel zijn.

‘Voor je als vrijwilliger aan de slag gaat, krijg je kosteloos een opleiding. Ook als je eenmaal aan het werk bent, biedt de politie je kansen om je kennis en vaardigheden verder te verdiepen. Vrijwilligerswerk doen bij de politie is interessant en veelzijdig. Je hebt contact met burgers, andere vrijwilligers en beroepscollega’s. Voor je inzet ontvang je een onkostenvergoeding en reiskostenvergoeding (woon-werkverkeer). De politie sluit een ongevallenverzekering en een (beroeps)aansprakelijkheidsverzekering voor je af’.

Voor vrijwilligerswerk bij de politie geldt een minimumleeftijd van 18 jaar. Daarnaast gelden voor de verschillende functies specifieke selectie-eisen. Op een  informatieavond krijg men uitleg over deze specifieke eisen. Geïnteresseerd? Bel 088 – 964 8900 of mail team.vrijwilligers.den.haag@politie.nl en maak een afspraak voor een van de  informatieavonden in politietrainingcentrum de Yp, Katschiplaan 10 in Den Haag. Die zijn op dinsdag 22 oktober en  maandag 4 november. De avonden beginnen om 19.30 uur.

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter