Nieuws
Niet iedereen blij met containerpark

In een paar dagen tijd is een stukje plantsoen in de Uhlenbeckstraat in Voorburg omgetoverd tot een afvalstation. In de grond is een viertal containers geplaatst, waarin omwonenden hun gescheiden afval kwijt kunnen. Daarmee moeten ze wel even wachten tot de stoeptegels zijn terug geplaatst. Overigens zijn lang niet alle omwonenden even gelukkig met de komst van de containers. Vooral direct omwonenden zijn bang voor stank en andere overlast. Bovendien is men erg boos omdat er al eerder bij de gemeente en Avalex bezwaar is gemaakt tegen de plek van de containers. Daarop heeft men taal noch teken ontvangen. De vuilbakken zijn zonder pardon en inspraak neergezet. Overigens ook zonder omwonenden te informeren.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter