Nieuws
Paagman komt terug naar Leidschendam

De bekende boekhandel Paagman opent begin 2020 een gloednieuwe winkel in de toekomstige Westfield Mall of the Netherlands in Leidschendam. Daarover is  overeenstemming bereikt met ontwikkelaar Unibail-Rodamco-Westfield. Voor Paagman is het de vierde winkel. In een ver verleden was Paagman ook al in Leidsenhage gevestigd.

Het nieuwe boekenconcept van bijna 700 vierkante meter in de toekomstige mall is niet alleen een bijzondere stap in de ontwikkeling van het familiebedrijf Paagman, het is bovendien voor het eerst in ruim 15 jaar dat in Nederland een geheel nieuwe boekwinkel van deze omvang wordt gerealiseerd. Deze nieuwe vestiging van Paagman onderstreept daarmee het vertrouwen dat Paagman heeft in zowel het nieuwe winkelcentrum als het bestaansrecht van innoverende boekwinkels.

Fabian Paagman, algemeen directeur van Paagman: ,,Wij voelden ons vanaf het eerste begin al aangesproken door de ambities van Westfield Mall of The Netherlands. Deze sluiten aan op datgene waar wij als boekhandel voor staan: innovatief en hoogwaardig, maar tevens toegankelijk en zeer aantrekkelijk. We willen als boekhandel blijven vernieuwen, inspireren en verleiden. We zijn er om de boeken en literatuur te vinden die je zoekt, maar vooral ook om datgene te bieden waar je níet direct naar op zoek bent, maar wel wilt lezen, wilt weten, wilt beleven en wilt hebben. Dat sluit zonder meer aan bij Westfield Mall of the Netherlands in het ambiteuze winkelconcept dat ze realiseert aan de rand van Den Haag.”

Vanaf komend voorjaar kunnen bezoekers in Westfield Mall of The Netherlands terecht voor een overweldigend boekenaanbod. Daarnaast kenmerkt het concept van Paagman zich door het regelmatig organiseren van lezingen en interviews met lokale, nationale en internationale auteurs. Deze bijzondere ontmoetingen – waarmee Paagman jaarlijks zo’n 20.000 bezoekers trekt – zijn altijd gratis toegankelijk en interessant voor een zeer breed publiek.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter