Activiteiten
Roze Olifant krijgt een vervolg

De eerste editie van het project Roze Olifant is onlangs feestelijk afgesloten met een tentoonstelling bij wijkcentrum de Groene Loper, Van Royenstraat in Voorburg. Dat was het resultaat van vier weken hard werken tijdens de workshop Papier en Kunst. Cliënten van verschillende welzijnsorganisaties maakten eigen kunst die bijdraagt aan de beleving van begrip en geluk.

Kunstenares Juliette Pestel begeleidde de deelnemers. Tijdens de workshop gingen die aan de slag met gemengde technieken en papier en werkten toe naar een eindproduct: een leporello. Dat is een harmonica boek dat je mooi neerzet en presenteert. Het thema dat de kunstenares er aan verbond was ‘Lichtpuntjes’. De boeken staan vol met blije herinneringen. Een lekkere kop koffie, een vogel die zingt, de zon die straalt of een mooie zin.

Dit project is een samenwerking tussen Woej, GGZ Rivierduinen, Fonteynenburg en SenW. Er staat alweer een volgende workshop voor deur: op donderdag 7, 14, 21 en 28 november  van 13:00 tot 15:30 uur zijn deelnemers van harte welkom aan de Fransstraat 16 in Voorburg. Aanmelden  bij Hes van der Voort via h.vandervoort@fonteynenburg.nl

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter