Activiteiten
Start nieuwe seizoen Open Podium Jeugd

Donderdagavond 17 oktober start het nieuwe seizoen van het Open Podium Talentenloods. Het Open Podium wordt in Theater Ludens gehouden en geeft jeugd de kans om hun talenten voor het voetlicht te brengen. Alle talenten zijn daarbij welkom. Van muziek, dans, theater, schrijven, sport tot techniek.

Organisator Angelique Schipper: ,,Heb je een bijzondere hobby, maak je je sterk voor iets en wil je daarover vertellen? Heb je een interessante afstudeeropdracht? Meld je aan! Ieder Open Podium zijn er zeven optredens van circa 10 minuten. Donderdagavond 17 oktober is het eerste Open Podium voor jeugd van 12-21 jaar. Er zijn nog enkele plekken beschikbaar. Geef je dus gauw op! De twee andere Open Podiumavonden voor jeugd 12-21 jaar zijn donderdag 28 november en donderdag 16 april. Op donderdag 16 januari is er een Special Jeugd Klassiek in samenwerking met het Huygensfestival.”

,,Voor de jeugd tot en met 12 jaar zijn er dit seizoen twee avonden: vrijdagavond 14 februari (Valentijn!) en vrijdag 13 maart. Ieder Open Podium kiest een jury Two Talents die nogmaals mogen optreden op de Slotavond, zaterdag 16 mei. Het Open Podium is geen talentenjacht, maar stimuleert talent! Wil je eerst een keer komen kijken? Dat kan. De entree bedraagt normaal €5,50 en is voor jeugd tot 21 jaar gratis. Het aanmeldingsformulier voor optreden vind je op de website van talentenloods.nl Zeker zijn van een plek als bezoeker? Reserveer via de website van Theater Ludens.” (foto Ot Douwes)

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter